Tpf overweegt om in het voorjaar van 2019 een pensioenbijeenkomst voor gepensioneerden te organiseren. Op deze bijeenkomst worden de gepensioneerden door verschillende sprekers kort en bondig bijgepraat over het laatste nieuws op pensioengebied. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Het samenzijn wordt gecombineerd met een lunch.

Om ons een idee te geven of een dergelijke bijeenkomst interessant en nuttig is, vraagt Tpf aan alle gepensioneerden een enquête in te vullen en aan ons vóór 22 december a.s. te retourneren. De enquête is aan alle betrokkenen per post toegestuurd. Op basis van de getoonde interesse wordt vervolgens besloten of een dergelijke pensioenbijeenkomst zinvol is. Indien dit het geval is, krijgen de gepensioneerden hierover uiteraard tijdig bericht. Lees de brief hier.

Meest recente nieuws

23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer
15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer