Welkom bij Mhpf! Ofwel voluit Stichting Mediahuis Nederland Pensioenfonds zoals de officiële naam luidt. Mhpf is een robuust, solide pensioenfonds dat loyaal is aan al zijn interne en externe relaties, zoals pensioengerechtigden, medewerkers, werkgevers en financiële instanties. Ook voldoet Mhpf aan alle eisen die aan een goed functionerend fonds worden gesteld.

Mhpf biedt u als gepensioneerde, werknemer of oud-werknemer volop keuzemogelijkheden met onze producten en diensten op pensioengebied. Zodat u een fijn leven kunt leiden zonder u zorgen te hoeven maken over uw pensioen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en hebben daarbij servicegerichtheid, empathie, innovatie, flexibiliteit en transparantie hoog in het vaandel staan.

De rechtsvorm van Mhpf is een stichting. Mhpf is een onafhankelijk ondernemingspensioenfonds en voert voor Mediahuis Nederland en de Keesing Media Group de pensioenregeling uit. Het ondernemingspensioenfonds maakt dan ook geen onderdeel uit van Mediahuis Nederland of Keesing Media Group. Mhpf is gehuisvest in het gebouw van Mediahuis Nederland in Amsterdam-Sloterdijk.

De medewerkers van het pensioenbureau van Mhpf zijn voor u het directe aanspreekpunt voor al uw pensioenvragen. Vragen bijvoorbeeld over de pensioenregeling van Mediahuis Nederland of over uw pensioen en pensionering. U kunt ons altijd mailen, bellen of even bij ons langskomen. Het pensioenbureau is gevestigd in het gebouw van Mediahuis Nederland aan de Basisweg 30 in Amsterdam (begane grond).

Mhpf heeft naast het bestuur een verantwoordingsorgaan en een raad van toezicht. Om de veelheid aan taken en bevoegdheden in goede banen te leiden, heeft het bestuur diverse commissies ingesteld. Elke commissie bestaat uit minimaal twee bestuursleden, aangevuld met interne en/of externe deskundigen.