Tal van interessante sprekers zullen op de gepensioneerdendag op zaterdag 4 november a.s. de aanwezigen informeren over de actuele ontwikkelingen op pensioengebied en in de dagbladwereld. Daarnaast is er een lunch en voldoende gelegenheid om elkaar te spreken.

In het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas bijten in de ochtend Arno Reekers, bestuursvoorzitter van Mhpf, en Frank Huitema, Chief Investment Officer van het fonds, het spits af. Zij geven de gepensioneerden de laatste ontwikkelingen rond de nieuwe pensioenwet. Daarna gaat Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland, in op de vraag of het einde van de papieren krant nabij is.

Rond de lunch zullen hoofdredacteuren Kamran Ullah en Esther Wemmers van De Telegraaf aanwezig zijn om de gepensioneerden te ontmoeten en hun vragen te beantwoorden. Na de lunch vertelt Rob Hoogland over zijn jarenlange werk als columnist bij De Telegraaf. De cabaretiers De Geldgasten sluiten de dag luchtig af, waarna nog gezellig nagepraat kan worden. Uiterlijk 16.00 uur eindigt de gepensioneerdendag.

Meest recente nieuws

12 juli 2024

Publieksversie financieel jaarverslag 2023

In de nieuwe publieksversie van het financieel jaarverslag 2023 worden u overzichtelijk de belangrijkste pensioencijfers van 2023 gepresenteerd.
Lees meer
18 juni 2024

Uitleg UPO en de meest gestelde vragen

Binnenkort valt het jaarlijkse Uniform Pensioen Overzicht (UPO) van Mhpf  bij de actieve en gewezen deelnemers in de ...
Lees meer
23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer