Tal van interessante sprekers zullen op de gepensioneerdendag op zaterdag 4 november a.s. de aanwezigen informeren over de actuele ontwikkelingen op pensioengebied en in de dagbladwereld. Daarnaast is er een lunch en voldoende gelegenheid om elkaar te spreken.

In het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas bijten in de ochtend Arno Reekers, bestuursvoorzitter van Mhpf, en Frank Huitema, Chief Investment Officer van het fonds, het spits af. Zij geven de gepensioneerden de laatste ontwikkelingen rond de nieuwe pensioenwet. Daarna gaat Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland, in op de vraag of het einde van de papieren krant nabij is.

Rond de lunch zullen hoofdredacteuren Kamran Ullah en Esther Wemmers van De Telegraaf aanwezig zijn om de gepensioneerden te ontmoeten en hun vragen te beantwoorden. Na de lunch vertelt Rob Hoogland over zijn jarenlange werk als columnist bij De Telegraaf. De cabaretiers De Geldgasten sluiten de dag luchtig af, waarna nog gezellig nagepraat kan worden. Uiterlijk 16.00 uur eindigt de gepensioneerdendag.

Meest recente nieuws

15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer
25 januari 2024

Deelnemersvragen en antwoorden na mededeling geen verhoging pensioen per 1 januari 2024

Een aantal deelnemers heeft naar aanleiding van het nieuwsbericht dat Mhpf de pensioenen per 1 januari 2024 niet ...
Lees meer