Tal van interessante sprekers zullen op de gepensioneerdendag op zaterdag 4 november a.s. de aanwezigen informeren over de actuele ontwikkelingen op pensioengebied en in de dagbladwereld. Daarnaast is er een lunch en voldoende gelegenheid om elkaar te spreken.

In het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas bijten in de ochtend Arno Reekers, bestuursvoorzitter van Mhpf, en Frank Huitema, Chief Investment Officer van het fonds, het spits af. Zij geven de gepensioneerden de laatste ontwikkelingen rond de nieuwe pensioenwet. Daarna gaat Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland, in op de vraag of het einde van de papieren krant nabij is.

Rond de lunch zullen hoofdredacteuren Kamran Ullah en Esther Wemmers van De Telegraaf aanwezig zijn om de gepensioneerden te ontmoeten en hun vragen te beantwoorden. Na de lunch vertelt Rob Hoogland over zijn jarenlange werk als columnist bij De Telegraaf. De cabaretiers De Geldgasten sluiten de dag luchtig af, waarna nog gezellig nagepraat kan worden. Uiterlijk 16.00 uur eindigt de gepensioneerdendag.

Meest recente nieuws

09 november 2023

Foto-impressie van Mhpf gepensioneerdendag 2023

Lees meer
07 november 2023

Gepensioneerdendag zeer geslaagd

Het Van der Valk Hotel Zuidas was zaterdag 4 november j.l. opnieuw het toneel voor de gepensioneerdendag van ...
Lees meer
02 november 2023

Pensioen3daagse 7 t/m 9 november

Van 7 t/m 9 november vindt voor de 13e keer de Pensioen3daagse plaats. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en -adviseurs doen ...
Lees meer