Mediahuis Pensioenfonds is ‘Fonds van het jaar’

Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) is uitgeroepen tot ‘Pensioenfonds van het Jaar’. Uit tientallen nominaties, waaronder vrijwel alle grote pensioenfondsen van Nederland, werd Mhpf gekozen.

De vakjury is vol lof over Mhpf wegens ‘een opmerkelijke integrale focus op kwaliteit van zowel beleggingen, uitvoering en communicatie’. Op een grote bijeenkomst van de financiële sector en de pensioensector, georganiseerd door Pensioen Pro,  kreeg Mhpf-voorzitter Arno Reekers de prijs uitgereikt.

Mhpf presteert sterk want het fonds heeft een hoge dekkingsgraad   bij een bescheiden premie, een strakke uitvoering van de pensioenregelingen waardoor de klachtencommissie zonder werk blijft en goede communicatie, zowel via nieuwsbrieven als persoonlijk.

Arno Reekers: ,,Natuurlijk zijn we zeer vereerd met deze prijs. Het is vooral een compliment aan alle medewerkers van Mhpf die dagelijks hard werken voor onze deelnemers. Deze prijs is voor de pensioensector vergelijkbaar met het winnen van een Oscar in de filmsector. Voor ons is dit een belangrijke stimulans  om te proberen onze dienstverlening aan de deelnemers verder te verbeteren.”

De Gouden Award ‘Pensioenfonds van het jaar 2023’ maakt deel uit van de Pensioen Pro Awards, die jaarlijks worden uitgereikt. De shortlist voor de award met drie fondsen werd opgesteld door een vakjury.  De lijst vormde een selectie uit de veertig nominaties in de diverse categorieën van de Pensioen Pro Awards.

Meest recente nieuws

23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer
15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer