Hoewel de Wet Toekomst Pensioenen nog niet is aangenomen door de Tweede Kamer (en Eerste Kamer), hebben veel mensen vragen over deze nieuwe wet en wat dit gaat inhouden voor hun pensioen .

Overheid, werkgevers, vakbonden, pensioenfondsen en verzekeraars hebben gezamenlijk gewerkt aan heldere informatie over dit nieuwe pensiioen. U kunt deze vinden op de nieuwe website onsnieuwepensioen.nl.

De website is bedoeld voor alle mensen die informatie willen over het nieuwe pensioenstelsel. Waarom krijgen we eigenlijk een nieuw pensioen? Wat gaat er veranderen? Wat blijft hetzelfde? En hoe werkt pensioen eigenlijk? Op deze en andere vragen geeft de website antwoord. De uitleg op de website is eenvoudig en maakt daarbij gebruik van korte filmpjes. Naarmate het traject vordert en er meer informatie bekend is, wordt de website uitgebreid.

Neem snel even een kijkje op de website: onsnieuwepensioen.nl.

Mhpf houdt u natuurlijk ook via deze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond  het nieuwe pensioenstelsel en wat dit voor u gaat betekenen.

Meest recente nieuws

12 juli 2024

Publieksversie financieel jaarverslag 2023

In de nieuwe publieksversie van het financieel jaarverslag 2023 worden u overzichtelijk de belangrijkste pensioencijfers van 2023 gepresenteerd.
Lees meer
18 juni 2024

Uitleg UPO en de meest gestelde vragen

Binnenkort valt het jaarlijkse Uniform Pensioen Overzicht (UPO) van Mhpf  bij de actieve en gewezen deelnemers in de ...
Lees meer
23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer