Hoewel de Wet Toekomst Pensioenen nog niet is aangenomen door de Tweede Kamer (en Eerste Kamer), hebben veel mensen vragen over deze nieuwe wet en wat dit gaat inhouden voor hun pensioen .

Overheid, werkgevers, vakbonden, pensioenfondsen en verzekeraars hebben gezamenlijk gewerkt aan heldere informatie over dit nieuwe pensiioen. U kunt deze vinden op de nieuwe website onsnieuwepensioen.nl.

De website is bedoeld voor alle mensen die informatie willen over het nieuwe pensioenstelsel. Waarom krijgen we eigenlijk een nieuw pensioen? Wat gaat er veranderen? Wat blijft hetzelfde? En hoe werkt pensioen eigenlijk? Op deze en andere vragen geeft de website antwoord. De uitleg op de website is eenvoudig en maakt daarbij gebruik van korte filmpjes. Naarmate het traject vordert en er meer informatie bekend is, wordt de website uitgebreid.

Neem snel even een kijkje op de website: onsnieuwepensioen.nl.

Mhpf houdt u natuurlijk ook via deze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond  het nieuwe pensioenstelsel en wat dit voor u gaat betekenen.

Meest recente nieuws

14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer
25 januari 2024

Deelnemersvragen en antwoorden na mededeling geen verhoging pensioen per 1 januari 2024

Een aantal deelnemers heeft naar aanleiding van het nieuwsbericht dat Mhpf de pensioenen per 1 januari 2024 niet ...
Lees meer
22 januari 2024

4e kwartaalbericht 2023

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het vierde kwartaal als gevolg van een abrupte ...
Lees meer