Het pensioen inloopspreekuur van Tpf is een succes. Medewerkers van TMG en Keesing keken begin juli op weg naar het restaurant aanvankelijk wat onwennig naar de grote banner bij het Krantcafé met de tekst ‘Check je Uniform Pensioen Overzicht (UPO)! Na een korte toelichting zagen veel collega’s al snel het nut in van een dergelijke pensioencheck. De pensioenspecialisten van Tpf legden de UPO uit zodat je precies weet hoe je pensioen ervoor staan, wat je kunt verwachten en wat je al of niet moet doen om in de toekomst zorgeloos van je pensioen te kunnen genieten.

Inloopspreekuur gemist? Indien nodig kunnen we dan ook een aparte afspraak met u inplannen. Loop vrijblijvend langs bij Tpf (5e etage Hoogbouw) of bel of mail voor een afspraak.

Meest recente nieuws

23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer
15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer