Van 1 t/m 3 november vindt de 12e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens deze dagen worden door werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs tal van initiatieven ontplooid waarbij het pensioen centraal staat.

Zo is ook dit jaar de Telegraaf Pensioenhelpdesk tijdens de Pensioen3daagse weer geopend.  U kunt daar terecht voor vragen over uw pensioen. Per  e-mail kunt u deze insturen.

Om een idee te krijgen van de activiteiten die op de Pensioen3daagse plaatsvinden, kunt u hier de compilatie van de pensioenactiviteiten uit 2021 bekijken.

Wijzer in geldzaken vindt het belangrijk dat financiële veerkracht en welzijn op ‘de oude dag’ voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom wordt deze jaarlijks terugkerende campagne georganiseerd.

Op de website van Wijzer in Geldzaken kunt u checken of u uw pensioen voor later goed geregeld heeft. Kijkt u daarvoor hier, ontvang tips over uw pensioensituatie en check gemakkelijk uw pensioenbedrag. U krijgt ook handige tips om u verder in uw pensioen te verdiepen, zoals een verwijzing naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Vragen over uw pensioen bij Mhpf?

Heeft u vragen over uw pensioen? Onze pensioenspecialisten staan voor u klaar om u vakkundig te woord te staan. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@mhpf.nl.

Ook zijn zij tijdens kantooruren mobiel bereikbaar:

  • Mark van de Voren: 06-23332804
  • Jerry van der Hoeven: 06-12187894

 

Meest recente nieuws

23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer
15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer