Van 1 t/m 3 november vindt de 12e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens deze dagen worden door werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs tal van initiatieven ontplooid waarbij het pensioen centraal staat.

Zo is ook dit jaar de Telegraaf Pensioenhelpdesk tijdens de Pensioen3daagse weer geopend.  U kunt daar terecht voor vragen over uw pensioen. Per  e-mail kunt u deze insturen.

Om een idee te krijgen van de activiteiten die op de Pensioen3daagse plaatsvinden, kunt u hier de compilatie van de pensioenactiviteiten uit 2021 bekijken.

Wijzer in geldzaken vindt het belangrijk dat financiële veerkracht en welzijn op ‘de oude dag’ voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom wordt deze jaarlijks terugkerende campagne georganiseerd.

Op de website van Wijzer in Geldzaken kunt u checken of u uw pensioen voor later goed geregeld heeft. Kijkt u daarvoor hier, ontvang tips over uw pensioensituatie en check gemakkelijk uw pensioenbedrag. U krijgt ook handige tips om u verder in uw pensioen te verdiepen, zoals een verwijzing naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Vragen over uw pensioen bij Mhpf?

Heeft u vragen over uw pensioen? Onze pensioenspecialisten staan voor u klaar om u vakkundig te woord te staan. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@mhpf.nl.

Ook zijn zij tijdens kantooruren mobiel bereikbaar:

  • Mark van de Voren: 06-23332804
  • Jerry van der Hoeven: 06-12187894

 

Meest recente nieuws

09 november 2023

Foto-impressie van Mhpf gepensioneerdendag 2023

Lees meer
07 november 2023

Gepensioneerdendag zeer geslaagd

Het Van der Valk Hotel Zuidas was zaterdag 4 november j.l. opnieuw het toneel voor de gepensioneerdendag van ...
Lees meer
02 november 2023

Pensioen3daagse 7 t/m 9 november

Van 7 t/m 9 november vindt voor de 13e keer de Pensioen3daagse plaats. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en -adviseurs doen ...
Lees meer