Van 7 t/m 9 november vindt voor de 13e keer de Pensioen3daagse plaats. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en -adviseurs doen aan dit evenement mee en organiseren tal van activiteiten om werknemers overzicht en inzicht te geven in hun pensioen . De Pensioen3daagse is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken.

Telegraaf

Dagblad De Telegraaf heeft a.s. dinsdag en donderdag deskundigen in huis die pensioenvragen van lezers beantwoorden. Op woensdag wordt zelfs live advies gegeven in het stadhuis van Almere.

Wijzer in Geldzaken 

Op de website van Wijzer in Geldzaken kunt u checken of u uw pensioen voor later goed geregeld heeft. Vult u de Check het nu – tool in dan ontvangt u binnen een paar minuten tips die van belang zijn voor uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld hoe u zich verder in uw pensioen kunt verdiepen. Wilt u weten wat uw opgebouwde pensioenbedrag is? Kijkt u dan op Mijnpensioenoverzicht.nl

Extra aandacht voor uw pensioen 

Tijdens de Pensioen3daagse is er extra aandacht voor het pensioen. Maar uw pensioen is het hele jaar door actueel. Veranderingen in uw privé- of werksituatie hebben vaak ook invloed op uw pensioen. Kijkt u hiervoor op mhpf.nl  > Uw situatie.

Mhpf pensioenspecialisten

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een van de pensioenspecialisten van Mhpf. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@mhpf.nl.

Tevens zijn wij tijdens kantooruren mobiel bereikbaar. U kunt ook even bij ons langslopen.

  • Mark van de Vooren:   06-23332804        
  • Jerry van der Hoeven: 06-12187894                                                                                                                                                                                                                                                                                

Meest recente nieuws

09 november 2023

Foto-impressie van Mhpf gepensioneerdendag 2023

Lees meer
07 november 2023

Gepensioneerdendag zeer geslaagd

Het Van der Valk Hotel Zuidas was zaterdag 4 november j.l. opnieuw het toneel voor de gepensioneerdendag van ...
Lees meer
02 november 2023

Pensioen3daagse 7 t/m 9 november

Van 7 t/m 9 november vindt voor de 13e keer de Pensioen3daagse plaats. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en -adviseurs doen ...
Lees meer