Van 7 t/m 9 november vindt voor de 13e keer de Pensioen3daagse plaats. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en -adviseurs doen aan dit evenement mee en organiseren tal van activiteiten om werknemers overzicht en inzicht te geven in hun pensioen . De Pensioen3daagse is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken.

Telegraaf

Dagblad De Telegraaf heeft a.s. dinsdag en donderdag deskundigen in huis die pensioenvragen van lezers beantwoorden. Op woensdag wordt zelfs live advies gegeven in het stadhuis van Almere.

Wijzer in Geldzaken 

Op de website van Wijzer in Geldzaken kunt u checken of u uw pensioen voor later goed geregeld heeft. Vult u de Check het nu – tool in dan ontvangt u binnen een paar minuten tips die van belang zijn voor uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld hoe u zich verder in uw pensioen kunt verdiepen. Wilt u weten wat uw opgebouwde pensioenbedrag is? Kijkt u dan op Mijnpensioenoverzicht.nl

Extra aandacht voor uw pensioen 

Tijdens de Pensioen3daagse is er extra aandacht voor het pensioen. Maar uw pensioen is het hele jaar door actueel. Veranderingen in uw privé- of werksituatie hebben vaak ook invloed op uw pensioen. Kijkt u hiervoor op mhpf.nl  > Uw situatie.

Mhpf pensioenspecialisten

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een van de pensioenspecialisten van Mhpf. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@mhpf.nl.

Tevens zijn wij tijdens kantooruren mobiel bereikbaar. U kunt ook even bij ons langslopen.

  • Mark van de Vooren:   06-23332804        
  • Jerry van der Hoeven: 06-12187894                                                                                                                                                                                                                                                                                

Meest recente nieuws

23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer
15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer