De Pensioen3daagse is feestelijk gestart! Gisteravond kwamen bij TMG een kleine honderd vertegenwoordigers uit de pensioenwereld, werkgevers en adviseurs bij elkaar. Als officiële aftrap drukten zij samen op een rode knop waarna een kleurige confettiregen op hen neerdaalde. Het is de vierde keer dat TMG aan de Pensioen3daagse deelneemt.

Minister Koolmees (Sociale Zaken) verexcuseerde zich gisteren in een videoboodschap voor zijn afwezigheid bij de start bij TMG. Hij pleitte voor een nieuw pensioenstelsel dat beter aansluit bij de tijd van nu en ook transparanter is.

Deze week staan er bij De Telegraaf tal van pensioenactiviteiten op het programma. Zo kunnen lezers telefonisch vragen stellen over hun pensioen en ontwikkelingen op pensioengebied.

De Pensioen3daagse, van 6 t/m 8 november, is een initiatief van het Platform Wijzer in geldzaken. In dit platform, opgericht door het ministerie van Financiën, hebben partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumenten-organisaties hun krachten gebundeld om verantwoord financieel gedrag in ons land te bevorderen. Daarbij richten zij zich op álle Nederlanders. Zijn zij op de hoogte van hun pensioen en wat kunnen ze doen als het inkomen op de oude dag dreigt tegen te vallen?

Foto: Martijn Beekman

Meest recente nieuws

14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer
25 januari 2024

Deelnemersvragen en antwoorden na mededeling geen verhoging pensioen per 1 januari 2024

Een aantal deelnemers heeft naar aanleiding van het nieuwsbericht dat Mhpf de pensioenen per 1 januari 2024 niet ...
Lees meer
22 januari 2024

4e kwartaalbericht 2023

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het vierde kwartaal als gevolg van een abrupte ...
Lees meer