De Pensioen3daagse is feestelijk gestart! Gisteravond kwamen bij TMG een kleine honderd vertegenwoordigers uit de pensioenwereld, werkgevers en adviseurs bij elkaar. Als officiële aftrap drukten zij samen op een rode knop waarna een kleurige confettiregen op hen neerdaalde. Het is de vierde keer dat TMG aan de Pensioen3daagse deelneemt.

Minister Koolmees (Sociale Zaken) verexcuseerde zich gisteren in een videoboodschap voor zijn afwezigheid bij de start bij TMG. Hij pleitte voor een nieuw pensioenstelsel dat beter aansluit bij de tijd van nu en ook transparanter is.

Deze week staan er bij De Telegraaf tal van pensioenactiviteiten op het programma. Zo kunnen lezers telefonisch vragen stellen over hun pensioen en ontwikkelingen op pensioengebied.

De Pensioen3daagse, van 6 t/m 8 november, is een initiatief van het Platform Wijzer in geldzaken. In dit platform, opgericht door het ministerie van Financiën, hebben partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumenten-organisaties hun krachten gebundeld om verantwoord financieel gedrag in ons land te bevorderen. Daarbij richten zij zich op álle Nederlanders. Zijn zij op de hoogte van hun pensioen en wat kunnen ze doen als het inkomen op de oude dag dreigt tegen te vallen?

Foto: Martijn Beekman

Meest recente nieuws

01 juni 2023

Mhpf genomineerd voor gouden Award ‘Pensioenfonds van het jaar 2023’

Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) is een van de drie genomineerde pensioenfondsen voor de prijs ‘Pensioenfonds van het jaar ...
Lees meer
01 juni 2023

Groen licht voor Wet toekomst pensioenen

De Wet toekomst pensioenen kan op 1 juli 2023 ingaan nu de Eerste Kamer hiervoor definitief het groene ...
Lees meer
25 april 2023

Positief beleggingsrendement in 1e kwartaal 2023

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal licht.
Lees meer