Bij Tpf vinden deze week gesprekken plaats met onze deelnemers. Gepensioneerden en werknemers uit verschillende leeftijdscategorieën geven in kleine groepjes hun mening over onze dienstverlening en de manier waarop wij met hen communiceren. Ook wordt hun mening gevraagd over onderwerpen als beleggen en meer specifiek maatschappelijk verantwoord beleggen.

 

Tpf organiseert dit onderzoek in samenwerking met bureau Motivaction. Ook een online vragenlijst die wij binnenkort aan alle Tpf-deelnemers zullen voorleggen, maakt hiervan deel uit. Gewapend met de kennis uit dit onderzoek kunnen wij u nóg beter op pensioengebied van dienst zijn.

Meest recente nieuws

12 juli 2024

Publieksversie financieel jaarverslag 2023

In de nieuwe publieksversie van het financieel jaarverslag 2023 worden u overzichtelijk de belangrijkste pensioencijfers van 2023 gepresenteerd.
Lees meer
18 juni 2024

Uitleg UPO en de meest gestelde vragen

Binnenkort valt het jaarlijkse Uniform Pensioen Overzicht (UPO) van Mhpf  bij de actieve en gewezen deelnemers in de ...
Lees meer
23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer