Ruim 150 gepensioneerden togen zaterdag 13 april goedgemutst naar de Tpf Gepensioneerdendag in het TMG-gebouw in Amsterdam-Sloterdijk. Voor velen was het een warm weerzien met oud-collega’s én met de plek waar zij jarenlang werkten. Sommigen waren hier lange tijd niet meer geweest en de moderniseringen oogsten veel goedkeuring. Tpf organiseerde voor de eerste keer deze bijeenkomst voor alle gepensioneerden. In het verleden was TMG de initiatiefnemer van dergelijke evenementen.

Nadat Tpf directeur Heleene van Meurs iedereen hartelijk welkom heette, konden de gepensioneerden die dag kiezen uit een gevarieerd programma. In het Krantcafé schetsten Arno Reekers, bestuursvoorzitter van Tpf en Frank Huitema, Chief Investment Officer, het financiële plaatje van de huidige pensioenontwikkeling. In de vorm van vragen waarop de aanwezigen konden reageren, werden tal van pensioenonderwerpen kort behandeld.
Koos Boot, Chief Financial Officer van TMG, lichtte de ontwikkelingen rond het mediabedrijf toe en de rol die het moederconcern Mediahuis daarbij speelt. Tenslotte vertelde Wim Hoogland, waarnemend hoofdredacteur van De Telegraaf, hoe het gaat met deze krant en andere dagbladen en welke moderne investeringen ervoor zorgen dat deze – zowel digitaal als op papier – helemaal op de toekomst zijn voorbereid.

Maar er was natuurlijk vooral volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Een weerzien vaak na vele jaren. Décor was het bedrijfsrestaurant dat was omgetoverd in een kleurrijk Amsterdams etablissement, volgezet met tulpen. Hier werd een heerlijke lunch geserveerd en stonden tijdens de hele bijeenkomst koffie, thee en drankjes klaar. Het was al tegen drie uur toen de laatste gepensioneerden aanstalten maakten weer huiswaarts te keren. Als aandenken aan deze zeer geslaagde dag kregen zij nog een goedgevulde goody bag uitgereikt.

Foto’s

Wilt u nagenieten van de Gepensioneerdendag en de foto’s bekijken? Stuur dan een mailtje naar info@mhpf.nl. Wij sturen u vervolgens de link naar de fotopagina plus wachtwoord om hierop in te loggen.

Meest recente nieuws

13 september 2022

Beleidsdekkingsgraad loopt in augustus op naar 122,0%

Inflatie en rentes blijven oplopen
Lees meer
05 september 2022

Mhpf verhoogt pensioenen per 1 oktober 2022

2,03% erbij voor alle deelnemers.
Lees meer
21 juli 2022

Beleggingsrendement Mhpf in tweede kwartaal -10,9%

Inflatie, recessie-angst en oplopende rente doen invloed gelden
Lees meer