Ruim 150 gepensioneerden togen zaterdag 13 april goedgemutst naar de Tpf Gepensioneerdendag in het TMG-gebouw in Amsterdam-Sloterdijk. Voor velen was het een warm weerzien met oud-collega’s én met de plek waar zij jarenlang werkten. Sommigen waren hier lange tijd niet meer geweest en de moderniseringen oogsten veel goedkeuring. Tpf organiseerde voor de eerste keer deze bijeenkomst voor alle gepensioneerden. In het verleden was TMG de initiatiefnemer van dergelijke evenementen.

Nadat Tpf directeur Heleene van Meurs iedereen hartelijk welkom heette, konden de gepensioneerden die dag kiezen uit een gevarieerd programma. In het Krantcafé schetsten Arno Reekers, bestuursvoorzitter van Tpf en Frank Huitema, Chief Investment Officer, het financiële plaatje van de huidige pensioenontwikkeling. In de vorm van vragen waarop de aanwezigen konden reageren, werden tal van pensioenonderwerpen kort behandeld.
Koos Boot, Chief Financial Officer van TMG, lichtte de ontwikkelingen rond het mediabedrijf toe en de rol die het moederconcern Mediahuis daarbij speelt. Tenslotte vertelde Wim Hoogland, waarnemend hoofdredacteur van De Telegraaf, hoe het gaat met deze krant en andere dagbladen en welke moderne investeringen ervoor zorgen dat deze – zowel digitaal als op papier – helemaal op de toekomst zijn voorbereid.

Maar er was natuurlijk vooral volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Een weerzien vaak na vele jaren. Décor was het bedrijfsrestaurant dat was omgetoverd in een kleurrijk Amsterdams etablissement, volgezet met tulpen. Hier werd een heerlijke lunch geserveerd en stonden tijdens de hele bijeenkomst koffie, thee en drankjes klaar. Het was al tegen drie uur toen de laatste gepensioneerden aanstalten maakten weer huiswaarts te keren. Als aandenken aan deze zeer geslaagde dag kregen zij nog een goedgevulde goody bag uitgereikt.

Foto’s

Wilt u nagenieten van de Gepensioneerdendag en de foto’s bekijken? Stuur dan een mailtje naar info@mhpf.nl. Wij sturen u vervolgens de link naar de fotopagina plus wachtwoord om hierop in te loggen.

Meest recente nieuws

25 januari 2023

De invoering van de keuzemogelijkheid ‘bedrag ineens’ is opnieuw uitgesteld

De keuzemogelijkheid “bedrag ineens” is uitgesteld tot tenminste 1 januari 2024 maar deze datum is nog niet zeker.
Lees meer
23 januari 2023

Beleggingsrendement 2022 van Mhpf: -20,6%

Rentestijging domineert moeilijk beleggingsjaar.
Lees meer
13 januari 2023

Beleidsdekkingsgraad daalt in december naar 124,5%

14,33% toeslag keert stijgende trend
Lees meer