Monique Visser-Moos is eind vorig jaar teruggetreden als bestuurslid van Tpf. Als opvolging van Monique heeft TMG Arne Mulder voorgedragen als nieuw aspirant-bestuurslid. Arne werkt bij TMG als business procesmanager. Daarnaast is Marco van der Laan, redactiechef bij De Telegraaf, in de loop van vorig jaar aspirant-bestuurslid geworden namens de werknemers en is nu voortvarend bezig met zijn opleidingstraject.

Als reden voor haar vetrek noemt Monique een andere door haar gewenste balans tussen werk en privé. Zij was sinds 2011 bestuurslid namens de werkgever en is dat ook na haar vertrek bij TMG gebleven. Tpf is Monique zeer erkentelijk voor haar grote inzet voor en betrokkenheid bij het fonds.

Monique: “Ook ik dank mijn medebestuursleden hartelijk voor de zeer prettige samenwerking. Ik heb met veel plezier voor Tpf gewerkt en wens iedereen al het goede voor de toekomst!”

Het nieuwe aspirant-bestuurslid Arne Mulder ondersteunt Tpf al een paar jaar in het risicomanagement en kent het fonds goed. Hij werkte eerder, van 2014 tot 2017, als senior internal auditor/risicomanager. De komende tijd zal Arne de bestuursvergaderingen en de vergaderingen van de risicomanagement commissie gaan bijwonen. Na een opleidingstraject en de nodige praktijkervaring in genoemde vergaderingen zal de voordracht van Arne Mulder aan De Nederlandsche Bank (DNB) worden gedaan. Als deze hiermee instemt, kan hij benoemd worden.

De benoeming van Marco van der Laan tot aspirant-bestuurslid namens de werknemers hangt samen met het feit dat de er door de formele kwalificatie-eisen van DNB behoorlijk wat tijd zit tussen selectie en benoeming, Daarom probeert Tpf aspirant-bestuursleden al op te leiden vóórdat er een vacature ontstaat. In de werknemers vertegenwoordiging (twee zetels) is er momenteel geen vacature.

 

Meest recente nieuws

15 april 2024

Mhpf zoekt twee nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Mhpf is op zoek naar twee nieuwe leden voor zijn Raad van Toezicht (RvT). De vacatures betreffen de ...
Lees meer
14 februari 2024

Wijziging in de Keesing pensioenregeling vanaf 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 heeft  Keesing Media Group een nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de pensioenregeling afgesloten ...
Lees meer
25 januari 2024

Deelnemersvragen en antwoorden na mededeling geen verhoging pensioen per 1 januari 2024

Een aantal deelnemers heeft naar aanleiding van het nieuwsbericht dat Mhpf de pensioenen per 1 januari 2024 niet ...
Lees meer