Monique Visser-Moos is eind vorig jaar teruggetreden als bestuurslid van Tpf. Als opvolging van Monique heeft TMG Arne Mulder voorgedragen als nieuw aspirant-bestuurslid. Arne werkt bij TMG als business procesmanager. Daarnaast is Marco van der Laan, redactiechef bij De Telegraaf, in de loop van vorig jaar aspirant-bestuurslid geworden namens de werknemers en is nu voortvarend bezig met zijn opleidingstraject.

Als reden voor haar vetrek noemt Monique een andere door haar gewenste balans tussen werk en privé. Zij was sinds 2011 bestuurslid namens de werkgever en is dat ook na haar vertrek bij TMG gebleven. Tpf is Monique zeer erkentelijk voor haar grote inzet voor en betrokkenheid bij het fonds.

Monique: “Ook ik dank mijn medebestuursleden hartelijk voor de zeer prettige samenwerking. Ik heb met veel plezier voor Tpf gewerkt en wens iedereen al het goede voor de toekomst!”

Het nieuwe aspirant-bestuurslid Arne Mulder ondersteunt Tpf al een paar jaar in het risicomanagement en kent het fonds goed. Hij werkte eerder, van 2014 tot 2017, als senior internal auditor/risicomanager. De komende tijd zal Arne de bestuursvergaderingen en de vergaderingen van de risicomanagement commissie gaan bijwonen. Na een opleidingstraject en de nodige praktijkervaring in genoemde vergaderingen zal de voordracht van Arne Mulder aan De Nederlandsche Bank (DNB) worden gedaan. Als deze hiermee instemt, kan hij benoemd worden.

De benoeming van Marco van der Laan tot aspirant-bestuurslid namens de werknemers hangt samen met het feit dat de er door de formele kwalificatie-eisen van DNB behoorlijk wat tijd zit tussen selectie en benoeming, Daarom probeert Tpf aspirant-bestuursleden al op te leiden vóórdat er een vacature ontstaat. In de werknemers vertegenwoordiging (twee zetels) is er momenteel geen vacature.

 

Meest recente nieuws

12 juli 2024

Publieksversie financieel jaarverslag 2023

In de nieuwe publieksversie van het financieel jaarverslag 2023 worden u overzichtelijk de belangrijkste pensioencijfers van 2023 gepresenteerd.
Lees meer
18 juni 2024

Uitleg UPO en de meest gestelde vragen

Binnenkort valt het jaarlijkse Uniform Pensioen Overzicht (UPO) van Mhpf  bij de actieve en gewezen deelnemers in de ...
Lees meer
23 april 2024

1e kwartaalbericht 2024

De financiële positie van Mediahuis Nederland Pensioenfonds (Mhpf) veranderde in het eerste kwartaal als gevolg van stijgende aandelenkoersen.
Lees meer