Wat moet u doen?

 • Verhuizing binnen Nederland

  Als u gaat verhuizen zijn er tal van zaken waar u aan moet denken. Een verhuizing behoort tot de top drie van meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Dan is het geruststellend te weten dat u uw verhuizing niet aan Mhpf hoeft door te geven. De Basisregistratie Personen (BRP) verzorgt dit automatisch.

 • Verhuizing naar het buitenland

  Indien u naar het buitenland verhuist of daar al woont, moet u Mhpf hierover informeren. Omdat u elke maand pensioen ontvangt, wil het fonds zeker weten dat u nog leeft. Daarom ontvangt u jaarlijks in april een brief met het verzoek om aan Mhpf een ondertekend ‘Bewijs van in leven’ (attestatie de vitae) te sturen. Dit moet binnen zes weken na ontvangst van de brief zijn beslag krijgen.

  Zoals u wellicht weet, dient u ook voor uw AOW-uitkering een levensbewijs toe te sturen aan de Sociale Verzekerings Bank (SVB).

  Met dit formulier toont u aan dat u nog in leven bent. U moet dit laten ondertekenen door middel van  een bedrijfsstempel afkomstig van een plaatselijke notaris, plaatselijke overheid of Nederlandse consul. Vervolgens kunt u het ondertekende formulier scannen en mailen naar: info@mhpf.nl Het originele exemplaar stuurt u per post op.

  NB. U moet dit formulier één keer per jaar insturen.